Planlagte kull

Groenendael-kull på Søndre Selvig 

Paring planlegges november 2020

ICHEB ( Elyas of Karos Triangle)

Her er hva eier skriver om Icheb ( Elyas of Karos Triangle): Han er en modig og vennlig hund. Han elsker å leke og har et godt bitt. Icheb konkurrerer i IPO/IGP 3 og i agility klasse 3. De har deltatt i nederlandsk mesterskap i 2016,17,18 og 19. Icheb bestod NVACT ( mentaltest ) med høyest mulig score, akkurat som sin mor, mormor og oldefar. Icheb har 3 kull fra før som har arvet hans gode mentalitet og høye byttedrift. Vi har valgt han fordi han i tillegg til sine fantastiske bruksegenskaper og stødig mentalitet ser ut som en belger av den typen vi liker. Han har også mange generasjoner med Groenendael bak seg, noe vi setter pris på da vi ikke ønsker for mye innblanding av Malinois i linjene. Den velkjente politihunden Boet og flere eldre gode linjer ligger bak mor til Icheb.

 

NOVA (Nanduhrias Morwen)

 

Nova er en liten, lett og lynrask tispe. Hun er en kryssparing mellom tervueren og groenendael. Nova har opprykk til klasse 2 i Rally lydighet og kl 2 i LP. Hun er ellers ikke konkurrert mye med. Hun trenes mye i både agility og lydighet. Nova har gjennomført en meget god MH test. I det daglige er hun en trivelig hund som er glad i alt og alle - meget sosial. Hun er letthåndterlig og førermyk. Nova har hatt et lovende kull hos kennel Nanduhria.

 

Til dette kullet ønsker vi oss hundeførere med ambisjoner innen bruks, Igp, lydighet, agility. Aktiv og kunnskapsrik forvert ønskes til en tispe.

Belle og Casper er paret 1.4.2019

Belle og Casper er paret 1.4.2019. Forhåpentligvis blir det valper 2 juni.

Det kan bli både rød og sort tricolor i dette kullet. Alle halelengder forventes.

Ta gjerne kontakt om du er interessert i mer informasjon. Valpekjøpere som har satt seg godt inn i rasen og dens særtrekk, og som ønsker å trene en eller annen form for hundesport vil bli foretrukket. Les mer av hva vi forventer av deg som valpekjøper her.