"Heli" Volant Du Josar

HELI : Heli Volant Du Josar, Groenendael født 02.02.2014

Import fra kennel Volant, USA.

 

HELI : Heli Volant Du Josar, Groenendael født 02.02.2014

Import fra kennel Volant, USA.

58 cm høy, 27 kilo

 

HD : A

ED : 0

Rygg : Fri for spondylose

Øyelyst : Fri

 

Heli er korthåret sort, noe som ikke er vanlig for Groenendael. Grunnen til dette er at hun er en kryssparing mellom Malinois (mor) og Groenendael (far).

Heli var eid av Kristine Bjørnå Vinje, kennel Nanduhria og Veronica Olsen, kennel High Limits og jeg var forvert. Etter at kennel Nanduhria nå har hatt sitt kull er Heli overdratt til meg.

 

Heli ble importert av disse to oppdretterene da hun var ca 9 mnd. Hun hadde frem til da bare stått i hundegård, og manglet mye sosialisering.

Vi har brukt mye tid på å trene på alt hun hadde gått glipp av de første viktige månedene. Vi trener også både lydighet og rundering/felt, men har ikke startet så mye i konkurranser. Hun har opprykk til klasse 2 i lydighet og har gjennomført en meget god MH test.

 

Som type er Heli en veldig atletisk og muskuløs hund. Meget godt bygget etter min mening. Hun er ALLTID klar for å trene og fungerer like godt med godbit som med leker. Hun har en meget høy jakt og byttedrift ( noe som ikke kommer frem på MH testen) 

Hun er veldig lojal og hengiven overfor familien og kjente, ikke spesielt interessert i fremmede- verken mennesker eller hunder.

Hun krever mye både fysisk og psykisk trening. Får hun det så er hun veldig rolig innendørs. I bil merker man ikke at hun er med. 

Heli kommer ikke til å gå i avl hos oss.